Накъдето и да се обърнем, карето намира начин да влезе

...
Накъдето и да се обърнем, карето намира начин да влезе
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да носим костюм в каре

Накъдето и да се обърнем, карето намира метод да влезе в полезрението ни, даже и под формата на пижамите, с които все по-рядко се разделяме през последната една година. Да, този добре прочут и типичен принт победи измежду трендовете за поредна зима и всяка от вас се изкушава да има нещо от него – било панталон, риза, пола или сако. А този сезон сме сигурни, че най-малко една от вас се с изкушила да има от тези елегантни дълги палта в каре, като моделът на, който можете да откриете на.
               

Костюмът в каре обаче е не по-малко и елементарно може да се впише във вашия офис дрескод, даже и да си позволите да не е в обичайните сиви или кафяви нюанси. Може да го носите с еднoцветна поло блуза, риза или за какво не и тишърт.
               

И тъкмо това му харесвамe на карирания костюм, че от бизнес средата бързо може да се приспособява в една по-небрежна композиция за уикенда с суитшърт и маратонки. Карето е измежду главните принтове и в дизайнерската сбирка на Simone Rocha x H&M, която ви неотдавна, тъй че ще имаме мотиви да го носим и напролет. А пък от време на време няма нищо по-елегантно от момиче в костюм, нали. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР