Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги?, попита лидерът

...
Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги?, попита лидерът
Коментари Харесай

Христо Иванов за Борисов: Дайте да не се занимаваме с интриги

Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги?, попита водачът на " Да, България " Христо Иванов. Бойко Борисов има правото да приказва каквото желае.

По-рано през днешния ден в коридорите на Народното събрание, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, сподели, че Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е позор от Политическа партия, само че стоят в профил и се надяват да ги бият на локалните избори. Няма да стане, безапелационен бе Борисов.

На въпроса дали това в действителност е по този начин, Иванов отговори, че това е несериозно и нелогично.

Ние имаме коалиция, там се вземат решения, има органи, следва се някаква съдружна логичност на държание, съобщи Иванов.

Има ясно решение и това е всичко което мога да кажа, добави той.

Тази страна би трябвало да има ръководство. Подобно разменяне на такива безусловно задкулисен реплики…трябваше да го питате, за какво си разрешава да се кара на медиите, а не да ме питате мен какво бил споделил той за моите усеща. Дайте да не се занимаваме с несериозни интриги, прикани Иванов.

На въпроса дали към този момент има решение за председателските места, Христо Иванов отговори, че не е част от председателският съвет и не може да даде информация по тази тематика.

Иванов беше безапелационен, че би трябвало да има комисии, с цел да проработи Народното събрание, само че не може да разяснява за тях нищо.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР