Надяваме се да излъчим възможно най-голяма група в следващото Народно

...
Надяваме се да излъчим възможно най-голяма група в следващото Народно
Коментари Харесай

Ваня Григорова от Бургас: Нека заедно да спрем разграждането на държавата

Надяваме се да излъчим допустимо най-голяма група в идващото Народно заседание, с цел да задаваме основните тематики, значими за работещите българи, сподели водачът на Коалиция " Солидарна България "

Нека дружно да спрем разграждането на страната, което тече с цялостна мощ през последните десетилетия. Това прикани Ваня Григорова, водач на Коалиция " Солидарна България " и лидер на листите в 25 МИР в София и за европейски парламент. Тя показа претендентите за депутати от обединението в Бургас на събитие на сцена " Охлюва " в Морската градина. Преди това, дружно с лидера на листата в морския град Иван Кирилов и част от останалите претенденти се срещнаха и разговаряха с жители.
" Надяваме се да излъчим допустимо най-голяма група в идващото Народно заседание, с цел да задаваме основните тематики, значими за работещите българи - тези, които не разполагат с милиони, с цел да си купуват закони и да печелят благоволението на ръководещите. Те могат да получат посланичество само с гласа си, сподели Ваня Григорова. - Основният ни приоритет за Бургаска област е запазването на регионалния град като огромен промишлен център. За 33 години популацията на региона се е свило до 380 хиляди души или с една четвърт по отношение на края на 80-те години на предишния век. Това е диагноза на провежданата политика на деиндустриализация и на оттегляне на страната от основни стопански браншове ".

Във 2-ри многомандатен изборен регион коалиция " Солидарна България " записва 18-членна листа, отпред с ръководителя на Федерацията на транспортните служащи към КТ " Подкрепа " Иван Кирилов, в която влизат експерти от разнообразни сфери - икономисти, бизнесмени, еколози, експерти по горско, ловно и рибно стопанство.
" Листата ни е прелестна сплав от опит и младост, междинната възраст е 35 години, сподели Иван Кирилов. - В нея има много специалисти с богата професионална подготовка и потенциал. Нашата цел е да запазим работната ръка в района, младите да остават тук, както и да запазим обществените придобивки на работещите. Важно е да не се раздържавява държавното пристанище и всички типове активност да бъдат под шапката на страната или общината ".

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР