Наградите American Music Awards са най-голямата церемония по награждаване на

...
Наградите American Music Awards са най-голямата церемония по награждаване на
Коментари Харесай

Броени дни до връчването на American Music Awards 2017

Наградите American Music Awards са най-голямата гала по награждаване на международните музикални актьори, която се основава и дефинира напълно от гласуването на почитателите, за разлика от премиите Grammy, които се основават на анкети измежду създатели от музикалната промишленост. Тази година, на 19 ноември, неделя, на церемонията, която ще се излъчи по телевизия ABC от Microsoft Theater в Лос Анджелис ще бъде празнувана 45 годишнина на премиите.

Стана ясно, че по време на събитието Christina Aguilera ще отдаде респект на Whitney Houston с музиката от " The Bodyguard ", в чест на 25-тата годишнина от премиерата на кино лентата, която се пада в седмицата на премиите (25 ноември 1992 г.).

Selena Gomez също е измежду оповестените реализатори, които ще вземат участие в церемонията.

Номинациите за тазгодишните награди бяха оповестени предишния месец. Припомняме, че Bruno Mars води с 8 номинации, в това число " Artist of the Year ", " Video of the Year " и " Favorite Male Artist – Pop/Rock ". The Chainsmokers, Drake, Kendrick Lamar, Ed Sheeran и The Weeknd го следват с 5 номинации за всеки от тях, до момента в който Justin Bieber, Luis Fonsi и Daddy Yankee получиха по 4. Освен това Keith Urban получи 3 номинации, а Rihanna и Halsey по 2.

Интересно е да се означи, че нито една жена не е номинирана в най-престижната категория - реализатор на годината. Това се случва за първи път, откогато категорията одобри актуалната си форма през 2002 година За този приз ще се състезават Bruno Mars, Drake, Ed Sheeran, Kendrick Lamar и The Chainsmokers.

Номинациите за American Music Awards са основани на основни взаимоотношения с почитатели, отразени в Billboard Magazine и на Billboard.com, в това число цифрови продажби на албуми и песни, радио предавания, онлайн слушания, обществена интензивност и турнета. Тази информация е проследена от Billboard и сътрудници като Nielsen Music и Next Big Sound. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР