Нагли шофьори окупираха жилищен блок в най-големия квартал на Враца

...
Нагли шофьори окупираха жилищен блок в най-големия квартал на Враца
Коментари Харесай

Врачани изреваха: Нагли шофьори окупираха жилищен блок във Враца /снимки/

Нагли водачи окупираха жилищен блок в най-големия квартал на Враца – „ Дъбника “. Жителите се оплакват, че достъпът до домовете им е блокиран всекидневно от погрешно паркирани коли.
Гневни врачани изпратиха в рубриката „ Ти, репортерът “ на BulNews.bg фотоси на наглите извършители. На фотосите се виждат няколко автомобила, спрени по възмутителен метод към блок №13. Те са зарязани в тревните площи, като по този метод отрязват пътя на пешеходците.
„ Не знам до по кое време ще продължава това. По зелените площи, където може да си играят децата ни, са наспирали коли. Пътеките, където би трябвало да минаваме, също са блокирани от коли при съществуването на паркинг! “, пишат ядосаните поданици.
Блок №13 е един от най-големите в квартала, с доста входове. Паркинги има и от двете страни на постройката, само че наподобява местата все не доближават. Въпреки това своеволията на водачите не са подбудени единствено от лимитираното пространство за колите.
„ Шофьорите влизат през паркинга и излизат по пешеходната зона, където минават хора и играят децата ни, без да се преценяват, че зад ъгъла може да излезе някой. Това е безсрамие! “, оплакват се още хората.
Жителите на блок 13 приканват съседите си да престанат да паркират където си изискат, а виновните институции да си свършат работата и да стартират да глобяват наглеците и да подвигат колите им с паяка. На ход в този момент са органите на реда, които освен, че могат бързо да създадат съответната инспекция, само че и да дадат урок на недобросъвестните водачи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР