Наглед спокойната обстановка в Левски много скоро може да претърпи

...
Наглед спокойната обстановка в Левски много скоро може да претърпи
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над Николай Костов, нуждае се от позитивни резултати

Наглед спокойната конюнктура в Левски доста скоро може да претърпи противен поврат за сегашния треньор Николай Костов. " Сините " навлязоха в серия от отрицателни резултати, които ги отдалечиха от върха в класирането, а единственият ярък лъч беше домакинската победа над Черно море с 1:0.

Въпреки нея обаче столичният гранд очевидно изостава както точково, по този начин и игрово от останалите кандидати за челните позиции.

ТОПСПОРТ научи, че позицията на наставника Костов към този момент не е чак толкоз неприкосновена по този начин, както бе по време на мачовете от евротурнирите през лятото. Ръководството на клуба е останало разочаровано от моментната форма на тима, а най-тежко е било признато провалянето от Берое, където левскарите не бяха безапелационни и в двете етапи на играта.

До края на календарната година Николай Костов ще получи опция да стабилизира позициите си на " Георги Аспарухов ", а задачата сложена пред него е да задържи отбора до 5-6 точки отдалеченост от върха. Обещанията към експерта са, че през зимата " сините " ще бъдат подсилени с няколко нови попълнения, които вероятно да оказват помощ за офанзива на купата напролет.

Така идващите пет мача в efbet Лига се явяват фундаментални за бъдещето на Костов, а огромна част от тях не са по никакъв начин леки. Започва се с посещение на ФК ЦСКА 1948, следва домакинство на Ботев (Пд), аудиенция в " Надежда " на Локо (Сф), след това мач с другия Локомотив и най-после тежка борба под Околчица с Ботев (Враца).

При отрицателен процес на събитията, прекомерно евентуално е идващият треньор на Левски да бъде чужденец.
 Костов гори при последващо нарушение край тъчлинията
Костов гори при последващо нарушение край тъчлинията

Трябва да бъде внимателен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР