Надяваме се обвинението на близнаците - Борислав и Валентин Динкови,

...
Надяваме се обвинението на близнаците - Борислав и Валентин Динкови,
Коментари Харесай

Майката на убития Митко към Рангел Бизюрев: Да си каже истината, кой какво стори на Митко: Защо не му дадоха първа помощ. Как всички решиха да го заравят?

Надяваме се обвиняването на близнаците - Борислав и Валентин Динкови, да мине като съучастничество за ликвидиране. Това съобщи майката на убития Димитър – Атанаска Бакалова в ефира на bTV.

Близнаците помагат по всевъзможен метод, с цел да бъде заровено тялото. Митко можеше да е жив, в случай че му бяха оказали помощ. Как човек със счупена носна бариера ще почине?, попита Бакалова.  

По думите ѝ убийството се случва на глуха уличка, без камери. 

Искаме да знаем каква е повода. Митко и Рангел лчино не са се виждали. Как е избухнал този скандал. С Рангел се познават от години, само че синът ми не е конфликтен. Рангел се е бил с по-малките, налагал се е от тях, споделя майката на Митко. 

На въпрос какви би споделила, в случай че има опция да беседва с Рангел Бизюрев, Атанаска Бакалова съобщи:  " Да си каже истината, кой какво стори на Митко. Защо не му дадоха първа помощ. Как всички взеха решение да го заравят? "

Припомняме, че Рангел Бизюрев, който беше задържан в Дания, късно нощес бе върнат в България. Очаква се през днешния ден упрекнатият за убийството на 24-годишния Митко от Цалапица Рангел Бизюрев да бъде превозен в пловдивския следствен арест
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР