Надявам се компетентните органи да разкрият снощното убийство. Това заяви

...
Надявам се компетентните органи да разкрият снощното убийство. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов: Колегите много самоуверено мисят за ротацията, ще имаме сериозни разговори

Надявам се способените органи да разкрият снощното ликвидиране. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред публицисти.

Той съобщи, че не са имали среща с Кирил Петков за Комисия за защита на конкуренцията. " Колегите малко самонадеяно мислят за ротацията. Ще имаме съществени диалози, доста от министрите не си гледат работата. Обикалят по страната и споделят, че наши неща са свършени от тях. Подготвя се голяма делегация за Съединени американски щати с държавния аероплан ", сподели той.

" Помня, когато се скриха от срещите, на които трябваше да се вземат решения - за реакторите, за оръжията за Украйна... Просто се скриха ", съобщи Борисов. 

" Тече агитация, която няма да се отрази добре на ротацията ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че в случай че е правилно това, което споделя съдът - то тогава сме очевидци на най-голямото и чудовищно пазаруване на гласове в София. " Експертизата е безапелационна. Над 300 секции гласовете не излизат, не се засичат. Това е операция. СОС буксува, тъй като има нещо мръсно, купено. Нито аз, нито сътрудника Петков, да не изреждам всичките водачи свършихме доста добра работа. Предфи ротацията ще се направи доста добра оценка. Страховито е мълчанието в спортното министерство ", сподели той.

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР