Надявам се да публикувате това писмо, защото хубавите неща трябва

...
Надявам се да публикувате това писмо, защото хубавите неща трябва
Коментари Харесай

Хубавите неща трябва да се поощряват

Надявам се да публикувате това писмо, тъй като хубавите неща би трябвало да се насърчават. Така пловдивчанка стартира писмото си, изпратено до Plovdiv24.bg . Даваме й думата в този момент:

Много постоянно сте разгласили основателни сигнали и тъжби на жителите, сигнализиращи недобрата работа на общинските чиновници. Затова, когато имаме противоположния образец, би трябвало също да бъде огласен. Като домоуправител на вход на ул. " Юндола " пред мен бяха сложени няколко казуса, решаването на които беше в пълномощията на районния кмет.

Първо написах писмо до кмета господин за окастряне на липа, която при стихия чупеше прозорците. В рамките на месец и половина господин Колев изпрати експерти от отдел " Екология ", издаде заповед до Оперативна програма “Градини и паркове " и липата беше отрязана.

Вторият сигнал беше за съществуваща огромна дупка навръх входа на паркинга пред блока, която пукаше гуми и чупеше колите. Третият проблем, за който алармирах кмета, беше построяването на джоб за контейнерите за отпадък. Те бяха сложени върху пътната настилка на Т-образно кръстовище и закриваха видимостта и от двете страни.

И на тези сигнали получавах незабавно отговор от кмета, че за новата 2022 година /писмата са писани предходната година есента/ ще бъдат планувани средства. Искам да подчертая, че и трите сигнала до кмета бяха изпратени посредством електронната поща на кметството и по същия метод получавах отговорите, т.е. не беше належащо да отивам персонално до кметството.

През април тази година желаех среща с господин Колев и незабавно бях призната, на която среща получих увещание, че проблемите, сложени от мен, са планувани и ще бъдат решени в най-скоро време. Към днешна дата дупките пред паркинга са запълнени /не единствено едната, за която бях сигнализирала/ и е построен джоб за контейнерите.

Три казуса, решени във допустимо най-краткия период, сложени от вкъщи “по пантофи ", без разкарване, без чиновническо мотане. Заслужава да се знае, с цел да се подражава. Желая на господин Колев доста здраве и все по този начин да взема решение проблемите на жителите на регион “Западен ".

С почитание: Мария Петкова - домоуправител
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР