Надявам се, че ПП е в състояние да извърши онази

...
Надявам се, че ПП е в състояние да извърши онази
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Едни и същи електорати преливат в различни политически съдове, но не се разширяват

" Надявам се, че Политическа партия е в положение да извърши онази дълбока промяна, която нейните водачи дават обещание. Всеки човек би трябвало да помни нещата, които са казани преди изборите, и от самото начало да задава въпроси, свързани с обещания отпреди изборите . Това е значимото - непрекъснат надзор ". 

Това сподели пред БНР пиар специалистът Арман Бабикян, част от ИБГНИ, които останаха отвън новия парламент. 

Според него в България едни и същи електорати преливат в разнообразни политически съдове, само че не се уголемяват :  

" Като сумирате, виждате едни уравновесени размери - единият е спрял да понижава, другият да нараства . Затова е нужен различен вид работа, с цел да се получи непоклатимост от една страна и мощно навлизане на новото, на справедливостта, на естествената конкуренция, на отбрана на гражданските права ". 

В предаването " 12+3 " специалистът разяснява и президентските избори: 

" Резултатите са безусловно разумни . Освен сериозната разлика сред първия и втория се вижда и пределната готовност на Движение за права и свободи, които не могат да преглътнат този държавен глава и ще положат всевъзможни старания за втория тур. Предизвикателствата пред Радев следва да наподобяват по различен метод . Проблемът с Македония ще легне върху неговите рамене, решаването на Covid рецесията, икономическите проблеми, положението на силите в Черно море. Формално няма претекстове да е толкоз реактивен, тъй като ще влезе във втори, респективно финален мандат. Изключително значимо е по какъв начин ще наподобява във втория си мандат, какъв брой пъти ще има предпочитание да вдигне юмрука си ". 

Бабикян акцентира, че ИБГНИ ще основат неправителствена организация, " имаме домашна работа, която не сме свършили още от митингите ". 
Интервюто с Арман Бабикян можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР