Надценява се дестабилизационният ефект на ротацията. Това заяви пред Нова

...
Надценява се дестабилизационният ефект на ротацията. Това заяви пред Нова
Коментари Харесай

Дайнов се обади: Ротацията не е страшна, тази власт ще изкара дълго

Надценява се дестабилизационният резултат на ротацията. Това съобщи пред Нова политологът проф. Евгений Дайнов, който не беше се изказвал от дълго време по настоящите тематики на властта.

Анализаторът от Миндя, за разлика от доста политици и огромна част от електората, не чака земетресения в ръководството и счита, че няма мотиви за такива. По думите му сегашната настройка на ръководство може да изкара дълго време.

„ Ако се подаде оставка на държавното управление, властта условно минава още веднъж в ръцете на президента ", съобщи проф. Росен Стоянов.

Той добави, че би трябвало да има сериозно мислене. „ Има гафове, има пропуски, би трябвало професионализиране в тази тенденция, с цел да се отнеме от съперника мотив да те подлага на критика ", съобщи Стоянов. Той прикани за дипломация, с цел да се изгладят връзките в ръководещото болшинство.

Експертът разясни, че е належащо да има сериозно мислене. „ Има гафове, има пропуски, би трябвало професионализиране в тази тенденция, с цел да се отнеме от съперника мотив да те подлага на критика ”, сподели още Стоянов.

Той настоя за дипломация, с цел да се изгладят връзките в ръководещото болшинство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР