Надпреварата в Републиканската партия за избор на кандидат за президентските

...
Надпреварата в Републиканската партия за избор на кандидат за президентските
Коментари Харесай

Тръмп срещу Десантис: Кой ще е претендентът за президент на републиканците?

Надпреварата в Републиканската партия за избор на претендент за президентските избори през 2024 година се ожесточава. Точно след 2 седмици – на 23 август в Уисконсин, ще се организира първият спор сред кандидатите. Осем консерватори имат право да вземат участие в полемиките, откакто са изпълнили нужните критерии, свързани с резултати от предварителни изследвания и брой донори на акцията.

" Те трябваше да получат най-малко 40 000 неповторими донори, като най-малко 200 от тях да идват от най-малко 20 разнообразни щата. Досега осем претенденти настояват, че са постигнали тези резултати. Сред тях е и някогашният президент Доналд Тръмп, губернаторът на Флорида Рон Десантис, сенаторът от Южна Каролина - Тим Скот, някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргам, биотехнологичният бизнесмен Вивек Рамасвами и някогашният вицепрезидент Майк Пенс ", сподели Мег Кинард, АП.

Според изследванията, преднина пред останалите седем има някогашният президент Доналд Тръмп. Анализаторите оттатък Океана обаче считат, че той няма да се яви на дебата, а ще провежда независимо събитие. Милиардерът е убеден в успеха си, макар следващото правосъдно дело против него. Миналата седмица той беше измамен под отговорност за щурма на Капитолия, откакто опита да повлияе на резултата от вота през 2020 година

" Не се опасявайте. Ние ще спечелим повече и по-убедително от всеки път. Те фалшифицираха президентските избори през 2020 година и ние няма да им позволим да фалшифицират президентските избори през 2024 година Няма да позволим това да се случи ", съобщи Доналд Тръмп, някогашен президент на Съединени американски щати.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис от дълго време е считан за главен противник на Тръмп. Той приключи на второ място в поредност от изследвания в Щатите и събра впечатляваща сума пари. Млад, харизматичен и впечатляващ оратор, Десантис може да се окаже главният кандидат при вероятно отпадане на Тръмп от конкуренцията поради делата против него. Другите основни кандидати са някогашният вицепрезидент Майк Пенс, както и някогашният представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации – Ники Хейли. Хейли е и единствената дама в акцията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР