Надпреварата в Републиканската партия за избор на кандидат за президентските

...
Надпреварата в Републиканската партия за избор на кандидат за президентските
Коментари Харесай

Тръмп срещу Десантис: кой ще е претендентът за президент на републиканците?

Надпреварата в Републиканската партия за избор на претендент за президентските избори през 2024 година се ожесточава. Точно след 2 седмици – на 23 август в Уисконсин , ще се организира първият спор сред кандидатите. Осем консерватори имат право да вземат участие в полемиките, откакто са изпълнили нужните критерии, свързани с резултати от предварителни изследвания и брой донори на акцията.

" Те трябваше да получат най-малко 40 000 неповторими донори, като най-малко 200 от тях да идват от най-малко 20 разнообразни щата. Досега осем претенденти настояват, че са постигнали тези резултати. Сред тях е и някогашният президент Доналд Тръмп, губернаторът на Флорида Рон Десантис,  сенаторът от Южна Каролина - Тим Скот , някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли , някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи , губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргам , биотехнологичният бизнесмен Вивек Рамасвами и някогашният вицепрезидент Майк Пенс " , сподели Мег Кинард , АП .

 

Според изследванията, преднина пред останалите седем има някогашният президент Доналд Тръмп . Анализаторите оттатък Океана обаче считат, че той няма да се яви на дебата, а ще провежда независимо събитие. Милиардерът е убеден в успеха си, макар следващото правосъдно дело против него. Миналата седмица той беше измамен под отговорност за щурма на Капитолия , откакто опита да повлияе на резултата от вота през 2020 година

" Не се опасявайте. Ние ще спечелим повече и по-убедително от всеки път. Те фалшифицираха президентските избори през 2020 година и ние няма да им позволим да фалшифицират президентските избори през 2024 година Няма да позволим това да се случи " , съобщи Доналд Тръмп , някогашен президент на Съединени американски щати.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис от дълго време е считан за главен противник на Тръмп . Той приключи на второ място в поредност от изследвания в Щатите и събра впечатляваща сума пари. Млад, харизматичен и впечатляващ оратор, Десантис може да се окаже главният кандидат при вероятно отпадане на Тръмп от конкуренцията поради делата против него. Другите основни кандидати са някогашният вицепрезидент Майк Пенс , както и някогашният представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли . Хейли е и единствената дама в акцията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР