Надпреварата между Рафаел Надал и Новак Джокович за това кой

...
Надпреварата между Рафаел Надал и Новак Джокович за това кой
Коментари Харесай

Треньор на бивш №1: Надал вече е уязвим, докато Джокович все още изглежда непобедим

Надпреварата сред Рафаел Надал и Новак Джокович за това кой ще приключи с най-вече трофеи от Големия шлем продължава да бъде водеща тематика в света на тениса, като мнозина експерти считат, че сърбинът има известно предимство пред своя огромен противник заради контузиите, които непрестанно съпътстват Матадора. На същото мнение е и треньорът Брад Стайн, който в предишното изведе Джим Къриър до лидерската позиция в международната класация, а сега е ментор на международния №18 Томи Пол. 

" Бъдещето на Рафа в тениса е извънредно нестабилно, като надали някой би могъл да оспори обстоятелството, че през последните 6-8 месеца той е доста по-уязвим спрямо преди. Ако си припомням вярно, беше в серия от 4 или 5 следващи загуби против американски представители. Това е отзив за неговата накърнимост, за която преди години и дума не можеше да става.

От друга страна, Новак към момента има тази аура на несломим. Той е единственият, който основава сходно чувство. Всички останали от топ 10 - Медведев, Алкарас, Синер, имат слаби места, които могат да бъдат експлоатирани от съперниците ", разяснява експертът в подкаст на Tennis Channel.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР