Надига се недоволство в столицата заради блъснатото 5-годишно дете: След като

...
Надига се недоволство в столицата заради блъснатото 5-годишно дете: След като
Коментари Харесай

Настояват за камери и легнали полицаи заради блъснатото 5-годишно дете в кв. Дружба

Надига се неодобрение в столицата поради блъснатото 5-годишно дете: 

След като 5-годишно дете беше ударено от кола на бул. „ Копенхаген " в София, фенове ни алармираха, че неведнъж са подавали сигнали до Министерство на вътрешните работи и общината, че в региона се вършат гонки. Шофьорите там постоянно минавали с висока скорост и на алено.

В ефира на „ Здравей, България " жителите на квартал „ Дружба " настояха за слагане на камери и легнали служители на реда, с цел да понижат случаите.

„ Става въпрос за систематични нарушавания. Оттук постоянно минават майки с бебешки колички, възпитаници. Много е рисково, трябват ограничения ", съобщи една от живеещите в региона.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за NOVA, че от началото на годината в 8-о РПУ са постъпили единствено 2 сигнала за нарушавания на този пътен сектор. Единият е от 12 юли за дрифтиращ автомобил и един от 13 септември за звук от мотори. На място са изпратени екипи, които не са открили извършители, само че все пак патрул от време на време обхожда маршрута.

От Столичната община ще правят инспекция на пътния участник, с цел да се види какви ограничения може да се подхващат. Оттам увериха, че ще бъде сложена стационарна камера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР