Надежда Нейнски /вечната Амбър/: „Има само една гледна точка.“Да, така

...
Надежда Нейнски /вечната Амбър/: „Има само една гледна точка.“Да, така
Коментари Харесай

EДНА ГЛЕДНА ТОЧКА В ДЕМОКРАЦИЯТА С КЛЕПТОКРАЦИЯТА

Надежда Нейнски /вечната Амбър/: „Има единствено една позиция.“

Да, по този начин е. Българската народна власт постоянно е имала единствено една позиция, явно, че и европейската минава в същия режим. Една позиция, една нация, един евроатлантически съюз! Откъде ли ми са познати до болежка тия работи? Да оставим Надежда и другите говорящи глави, набедени за публични трибуни. Тяхното държание е разбираемо, тъй като с изключение на безнаказаните обири на милиони през целия преход, гушите им са натъпкани с долари като гушени патици. А за българско дете са избрани едни 40 лв. на месец, против 40 лв. на ДЕН за украинец. Така стоят нещата в демокрацията с клептокрацията! Ще дойдат и други времена, ще се разберем. Светът е дребен и избавление дебне отвред. Няма тичане.

Само не разбрах още, с коя Русия води война Европейски Съюз и НАТО в Украйна!?

Ако това не беше истина, нямаше да има и един погубен украински жител, само че е истина. НАТО и Европейски Съюз водят война, само че употребяват хибридна система за водене на война против Русия, която се употребява и в други точки на света. След хибридизацията и идването на демокрацията, от страните остават токсични пустини и милиарди човешки същества в тях. Справка – Близкия Изток! Иначе сме защитителен съюз, само че и доста други неща.

Надявам се да разбирате за какво гледната точка би трябвало да бъде единствено една, тази на нашите политически мекерета и техните подгласници и помагачи. На тях им би трябвало оскотял и тъп народ, който се бори за оцеляване, не мислещи жители. Те се радват когато ние умираме по болниците-гробища и мизеруваме, тъй като те обират каймака от всичкия този обир подкрепян от европейските им корумпета. В какво трансфораха България?

С коя Русия ще воювате господа?

С тази, която се назовава по този начин и е на географската карта – пред нея сте оскъдни? Или с тази, която е в Съединени американски щати и е подготвена да унищожи до основи американските градове за броени часове? Или с тази в Европа, която може да бъде запалена и заличена за два часа? С коя Русия ще води война Европейски Съюз и НАТО? И коя е „Украйна“ в цялата тази поредна международна политико-олигархична полуда?

И аз споделям не на войната, само че кой примъкваше цели 10 години супер оръжия към Украйна, на дувара под Кремъл? Ами те множеството минаха през България и построиха голяма военна инфраструктура, която по никакъв начин не дава отговор за отбрана на една страна. Това не са ли предпоставки за огромна война и няма ли отговорни за позволените неточности, които през днешния ден се заплащат с кръв. Невежеството е смъртен грях, другари!

А едната позиция, сигурна гибел.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР