Надарен с множество таланти, фокусиран върху интелекта и развитието, зодия

...
Надарен с множество таланти, фокусиран върху интелекта и развитието, зодия
Коментари Харесай

Кариерен хороскоп за зодия Водолей – в кои професии ще се развие най-добре. Какви таланти и умения трябва да развие?

Надарен с голям брой гении, фокусиран върху интелекта и развиването, зодия Водолей може да реализира триумф в съвсем всяка област на живота.

Финанси, водещ, ръководство на продуцентска компания, спорт, менторство? Няма проблем! Зодия Водолей сполучливо ще се занимава с работа на свободна процедура. Сред известните Водолеи има доста артисти, артисти и публицисти, чиято харизма може да плени тълпите.

Какви гении и умения ще оказват помощ на Водолея в професионалния живот? Вижте кариерния хороскоп за зодия Водолей!

Кариерен хороскоп за зодия Водолей – гении на хората от този знак

Намирането на ключа към комплицираната персона на Водолея граничи с знамение. Той е роден индивидуалист и мечтател, който се нуждае от чувствителни, деликатни и мъдри родители. Само тогава той ще има късмет да употребява всичките си преимущества. На основата на безусловната обич той може да се издигне до звездите, при изискване че никой не го безпокои или – още по-лошо – не подлага на критика метода му на мислене, хрумвания и държание.

Детето със слънце във Водолей е откривател по природа и преди да стартира да върви добре, то към този момент си задава въпроси: „ Какво е? “, „ Защо? “, „ Защо? “, „ Дали “ и по какъв начин? “. Още в предучилищна възраст е елементарно да се забележи, че дете, родено със слънце във Водолей, няма да стои на втория ред и учтиво да покланя крайник.

Водолеят мисли ексцентрично, превъзхожда връстниците си и смущава възрастните. Учителите имат огромен проблем с това. От една страна, той е образован, упорит и добре квалифициран възпитаник, само че от друга, ексцентричното му, изобретателно мислене и вроденото непокорство значат, че с изключение на отлични оценки, дневникът му включва и дълъг лист от мнения.

Под въздействието на две мощни планети – Уран и Сатурн, Водолеят има несъмнено двойствена природа. От една страна той има вяра в науката, въпреки това има бездънен нравствен живот.

Той е съпричастен, само че и дистанциран. Водолеят, сходно на котка, следва своя личен път, не си играе с условностите и избира да изразходва силата си за нещо скъпо. Без подозрение това е знак, който е безвъзвратен мечтател, който постоянно слага положителното на другите над своето. Освен в случай че не е унищожен от перфекционизъм или краен възторг, той може да откри реализация в професионалния си живот.

Водолей и работа – коя специалност ще откри за най-хубава?

„ Сигурна “ работа в корпорация, твърдо работно време и повтаряща се офис работа? Със сигурност не е за Водолей, който се показва най-добре единствено когато няма къса каишка.

Гъвкаво работно време, без гледане през рамо, наблюдаване или докладване, е най-хубавото, което един евентуален шеф може да ви даде. Разбира се, най-добре е работодателят да е самият той.

В случая на непокорния Водолей едноличното сдружение наподобява идеалното решение. Може да се случи, че когато бъде притиснат до стената, той ще би трябвало да изостави либертарианските си идеали и да си откри работа, само че той ще мрънка, тропа с крайници, практикува бойкот и най-после ще разбие корпоративните окови и ще откри може би по-малко платена, само че по-интересна работа.

Струва си да запомните, че свободата е приоритет за Водолея. Никакви пари не могат да го принудят да работи работа, в която би трябвало да се откаже от личните си идеали. Обширните ползи и от време на време мъчителната упоритост му разрешават да реализира триумф във всички области, в които може да надвиши нормата.

Фотограф

Под въздействието на въздушния тригон Водолеят съумява да види това, което е невидимо с просто око. Неговата сензитивност, бдителност, изострен взор и нежно сърце го вършат същински художник. Всеки може да се научи на положително майсторство, само че не всеки може да се похвали с набор от неповторими черти като неговите.

Учен

Интелектуалец с душа на откривател и в това време упорит бунтовник с огромно възприятие за отговорност. С този набор от черти Водолеят има положителни шансове да направи реформаторски открития. Проблемът може да е нежеланието да се съобразите. Колкото по-рано стартира да работи под личното си знаме, толкоз по-голямо задоволство ще получи, което от своя страна ще го тласка към деяние.

Графичен дизайнер, художник

Креативността е значима в тази специалност, а Водолеят я има в обилие. Още повече, че артистичните специалности не изискват размахване на карти в компанията или слушане на офис злословия. Дистанционната работа е съвършена за Водолеите!

Активист, чиновник на фондация

Водолеят е мечтател, който мечтае за по-добър свят. Емпатичен и обществено виновен, той с готовност се ангажира с делата на другите хора. Той е самоуверен, отива надалеч оттатък актуалните модели на работа и е ефикасен!

Еколог, геолог

Лесно се простят нетрадиционните му дейности, в случай че имат благородна цел. Той е толкоз „ безочлив “, когато би трябвало да оказва помощ на другите, че в случай че не го пуснат през вратата, ще влезе през прозореца, а в случай че би трябвало и през ключалката. За Водолея няма нищо невероятно.

Финанси

Водолеят основава усещането, че парите нямат огромно значение за него, само че допуска, че има значими и по-важни неща. Вярно е, че той обича да ги употребява, с цел да се любува на живота, да вземем за пример когато пътува, само че възможната им липса не го държи безсънен през нощта.

Парадоксално, само че Водолеят обича парите и може да ги раздели обилно. Той не е от вида буржоа, който парадира с материалното си състояние и желае да му се възхищават единствено тъй като носи златен ролекс, друго е, че сигурно не би си го купил.

За разлика от Телец или Козирог, салдото по сметката не трансформира усещането му за себе си и за света. Както към този момент споменахме, той е доста великодушен към другите. Като роден мечтател, той ще даде последната си риза и ще показа последната си филийка самун. Понякога би трябвало да го спрете или да го мотивирате да ръководи рационално финансите си.

Вижте още:

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР