Над страната в събота отново ще бъде слънчево и горещо,

...
Над страната в събота отново ще бъде слънчево и горещо,
Коментари Харесай

Горещо 37-градусово лято през уикенда

Над страната в събота още веднъж ще бъде слънчево и горещо, в следобедните часове тук-там в източните региони е допустимо едва да превали, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ще духа до сдържан североизточен вятър. Дневните температури още малко ще се покачат и ще бъдат сред 32 и 37 градуса, за София към 33 градуса, по Черноморието 29-31 градуса. Обявен е и жълт код за високи температури в Северна, Централна и Югозападна България.

В неделя ще бъде още по-горещо, като тук-там се чака оптималните температури да доближат 38 градуса. Екстремните температури се чакат за северозападните региони, както и за Сандански и Петрич.

В понеделник, вторник и сряда основна смяна на времето не се чака, ще бъде горещо и слънчево, като тук-там температурите ще доближават 39-40 градуса. В четвъртък и петък ще бъде малко „ по-прохладно ” с температури до към 35 градуса в южните и част от северните региони, за София към 30-31 градуса. На места в Западна България е допустимо да превали едва. В събота и неделя не се чакат превалявания, а температурите ще бъдат сред 29 и 31 градуса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР