Над половината социалисти, имащи право на глас в днешния вот

...
Над половината социалисти, имащи право на глас в днешния вот
Коментари Харесай

Повече от половината членове на БСП са участвали в избора за лидер

Над половината социалисти, имащи право на глас в днешния избор за водач на партията, са взели присъединяване в изборите. Към 15 часа изборната интензивност е 56,1 %, оповестяват от пресцентъра на. Общо гласувалите до следобедните часове са 45 435, което значи, че изборът е годен. 
От Централната изборна комисия за избора оповестиха, че всички с право на глас са към 80 900. Получени са над 50 тъжби, оповестиха от ЦИК, като най-честите са: нарушение на предварителните съглашения в някои от общините, изборните пространства и тяхната замяна, което е довело до късното започване на изборния ден в дадени секции. Този проблем е отхвърлен навреме, съобщи ръководителят на ЦИК Емил Войнов. " Най-вероятно в утрешния ден ще бъде оповестено това, което имаме досега преброено, а окончателните резултати ще бъдат ясни допускам, към края на утрешния ден. От шест и половина стартира съвещание на Централната комисия за осъществяване на избора, където ще разгледаме в случай че има други постъпили тъжби и сигнали за нарушавания на изборния развой ", съобщи той, представен от БНР.
 Корнелия Нинова: От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България Корнелия Нинова: От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България
Гласувайте умерено и умно. Днес всеки глас е значим. От вашия глас зависи ориста на Българска социалистическа партия и бъдещето на България. Това съобщи актуалният...
Изборният ден ще продължи до 19 часа. 80 901 са гласоподавателите в Българска социалистическа партия. Според разпоредбите, признати от Националния съвет, изборът се счита за постоянен, в случай че в него са взели участие повече от половината от членовете на Българска социалистическа партия, имащи право на глас. Избран ще бъде претендентът за ръководител, получил повече от половината действителни гласове. Ако се стигне до балотаж, той ще бъде след седмица – на 19-ти септември. За 26 септември пък е планувано съвещание на 50-тия Конгрес на Българска социалистическа партия, на което би трябвало да бъде определен Национален съвет и Общопартийна контролна комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР