Над половин килограм кокаин, както и приспособления за разфасоването му,

...
Над половин килограм кокаин, както и приспособления за разфасоването му,
Коментари Харесай

Удар на пазарджишката полиция: Арестуваха Мечката с дрога за над 100 бона

Над половин кг кокаин, както и съоръжения за разфасоването му, са конфискувани от полицията в Пазарджик. Задържан е главен дилър на дрога в района.

По информация на БЛИЦ това е общоизвестният в района Величко Димитров-Мечката. Акцията е извършена в дома му в село Огняново. Дрогата е била разграничена и скрита на разнообразни места в къщата му. По информация а осведомени цената на планове опиат е над 100 хиляди лв..
В неделя ченгетата задържали остарелия си познайник Мечката. Мъжът е престъпно проявен с голям брой регистрации за блудничество, изнасилвания, владение на наркотични субстанции.


Предполага се, че има мрежа от дилъри, които управлява. При извършеното претършуване в къщата му с изключение на кокаина, е открито и малко количество марихуана, три електронни везни, консумативи за разфасоване на дрогата. Мъжът е арестуван в ареста за период от 24 часа, в следствие задържането му е удължено от прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик със 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в Окръжен съд-Пазарджик за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата. Розследващи разкриха още пред БЛИЦ, че през 2007 година Мечката е лежал в пандиза за групово обезчестяване.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР