Над английското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето

Над английското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето ...

Какво е хюга ваканция?.

Над английското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето е студено и дъждовно, небето е сиво и хората са потиснати. Магазинчето за играчки на главната улица затваря врати, защото собственичката му Луиза напуска града. Преди него кепенци са хлопнали и редица заведения, а много от къщите са обявени за продан. На жителите на Юлеторп, изглежда, никак не им върви... докато там не пристига датчанката Клара. Тя е красива, жизнерадостна и следва принципите на хюга – датската философия на уюта, близостта с любимите хора и щастието от простичките неща в живота.
Клара наема магазинчето и го превръща в атракция за децата. Но синът на Луиза – Джо, който работи в Лондонското сити, се усъмнява в подбудите й. Той пристига в градчето, за да разбере какво се крие зад ангелското излъчване на датчанката, но тя има план...
Може ли Джо, който отговаря на служебни имейли в три часа през нощта, да приеме хюга философията?
В „Малък наръчник по хюга“ Майк Викинг споделя съветите на датчаните за щастлив живот, а в „Хюга ваканция“ Роузи Блейк ни показва как се прилагат на практика! Романът ни пренася сред атмосферата на хюга, а авторката ни подарява една увлекателна романтична история, изпълнена с много хумор, интригуващи герои и напомняне да се наслаждаваме на малките неща, защото в тях е скрито истинското щастие. Всичко това превръща книгата в приятна компания за застудяващите есенни дни и прекрасна прелюдия към топлината и уюта на приближаващите празници!
Отзиви
Най-прекрасното четиво!
Сън
Запалете ароматните свещи и се сгушете на дивана с чаша горещ шоколад... а тази забавна и стопляща сърцето книга ще ви бъде перфектна компания.
Фабилъс Мегъзин
„Хюга ваканция“ е забавна, уютна, топла, изпълваща с приятни емоции – почти всичко, което искаме от една книга... Пригответе се да прочетете „Хюга ваканция“ на един дъх. Пригответе се да се влюбите в тази книга!
Райтинг Гарнет
За автора
Роузи Блейк е прекарала студентските си години в писане на пантомими, базирани на класически произведения като „Вълшебникът от Оз“ и „Хари Потър“. Авторка е на награждавани кратки разкази, множество статии за дамски списания, както и ревюта на нови книги за Новелишъс.

Източник: actualno.com