Над английското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето

...
Над английското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето
Коментари Харесай

Какво е хюга ваканция?

Над британското провинциално градче Юлеторп се е спуснала есен. Времето е студено и дъждовно, небето е сиво и хората са потиснати. Магазинчето за играчки на основната улица затваря порти, тъй като собственичката му Луиза напуща града. Преди него кепенци са хлопнали и редица заведения, а доста от къщите са оповестени за обмен. На жителите на Юлеторп, наподобява, по никакъв начин не им върви... до момента в който там не идва датчанката Клара. Тя е красива, жизнерадостна и следва правилата на хюга – датската философия на уюта, близостта с обичаните хора и щастието от простичките неща в живота.
Клара наема магазинчето и го трансформира в атракция за децата. Но синът на Луиза – Джо, който работи в Лондонското сити, се усъмнява в подбудите й. Той идва в градчето, с цел да разбере какво се крие зад ангелското лъчение на датчанката, само че тя има проект...
Може ли Джо, който дава отговор на служебни имейли в три часа през нощта, да одобри хюга философията?
В „ Малък справочник по хюга “ Майк Викинг споделя препоръките на датчаните за благополучен живот, а в „ Хюга почивка “ Роузи Блейк ни демонстрира по какъв начин се ползват на процедура! Романът ни придвижва измежду атмосферата на хюга, а авторката ни подарява една увлекателна сантиментална история, изпълнена с доста комизъм, завладяващи герои и увещание да се любуваме на дребните неща, тъй като в тях е прикрито същинското благополучие. Всичко това трансформира книгата в приятна компания за застудяващите есенни дни и прелестна въведения към топлината и уюта на приближаващите празници!
Отзиви
Най-прекрасното четиво!
Сън
Запалете ароматните свещи и се сгушете на дивана с чаша парещ шоколад... а тази занимателна и стопляща сърцето книга ще ви бъде съвършена компания.
Фабилъс Мегъзин
„ Хюга почивка “ е занимателна, уютна, топла, изпълваща с приятни страсти – съвсем всичко, което желаеме от една книга... Пригответе се да прочетете „ Хюга почивка “ на един мирис. Пригответе се да се влюбите в тази книга!
Райтинг Гарнет
За създателя
Роузи Блейк е прекарала студентските си години в писане на пантомими, основани на типичен творби като „ Вълшебникът от Оз “ и „ Хари Потър “. Авторка е на награждавани къси разкази, голям брой публикации за дамски списания, както и ревюта на нови книги за Новелишъс.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР