Над 600 гости от 12 държави се събират на 24

...
Над 600 гости от 12 държави се събират на 24
Коментари Харесай

Innovation Explorer 2022: Най-новите тенденции в икономиката и технологиите

Над 600 посетители от 12 страни се събират на 24 февруари в София Ивент Център за следващото 8-мо издание на интернационалния конгрес за нововъведения.

Темите на форума преглеждат авангардното познание за нововъведения и най-модерните постижения на човечеството в технологиите. Футуристът Давид Пасиг от израелски генезис ще показва диалог с неестествен интелект; математичката Хана Фрай по какъв начин математическите модели изясняват историята; макроикономистът Атанас Пеканов ще показа най-модерните трендове в икономиката; анализаторът Стела Въчеваот Лондон данни за промишленостите и продуктите; Томас Мец ще опише бъдещето на подвижността и транспорта; Бертолд Карлик - историята и развиването на промишлеността за дялов и рисков капитал в Европа и т. н.

Най-младите започващи компании в областта на климатичните дейности като ZeroWave, Sensato, Foodobox, Melifera, Gourmoli, TubePlant, BrainFoods ще показват пред гостите на форума своите новаторски артикули.

Екипът на Иновейшън Стартър, който стои зад организацията на форума в България, е подготвил и изненада за всички посетители - първата книга, която показва повсеместен разбор на тактиката, политиките и опциите пред нововъведенията в България излезе от щемпел таман за събитието - Мисли нататък. Бъдещето е зад ъгъла (Поглед към нововъведенията в България).

За поредна година форумът подчертава върху нововъведенията като средство и посока за икономическото развиване на България и показва фундаменталните промени, които настъпват в света и движат човешкия напредък.
Повече информация може да намерите на уеб страницата на събитието www.innovationexplorer.bg.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР