Над 500 състезатели от 7 държави са заявали участие в

...
Над 500 състезатели от 7 държави са заявали участие в
Коментари Харесай

Над 500 състезатели от 7 държави със заявка за "Ramus Sofia open"

Над 500 състезатели от 7 страни са заявали присъединяване в 9-то издание на интернационалния шампионат по таекуондо, олимпийска версия за всички възрасти " Ramus Sofia open ". Надпреварата се провежда от Търговска колегия " Рамус " взаимно с Българската федерация по таекуондо. Турнирът ще се организира на 23 октомври в многофункционалната зала на Националната спортна академия " Васил Левски ".

" Състезанието е с акцент към децата и се провежда в чест на Деня на националните будители. За страдание заради ситуацията в страната надпреварата ще е без аудитория. За да може родителите, а и вскички фенове на таекуондото и на бойните спортове да надбюдават конкуренцията сме обезпечили онлайн лъчение от петте полена, на които ще се проведат срещите ", това показа особено за БНР Димитър Михайлов - вицепрезидент на БФ по таекуондо и президент на Търговска колегия " Рамус ".
" В надпреварата ще вземат присъединяване съвсем всички национали от възраст кадети, тъй като надппреварата е последна инспекция преди европейския шампионат, който ще се организира след към месец ", добави Михайлов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР