Над 50 души са загинали при стрелба на музикален фестивал

...
Над 50 души са загинали при стрелба на музикален фестивал
Коментари Харесай

Заловиха съучастничката на стрелеца в Лас Вегас

Над 50 души са починали при пукотевица на музикален фестивал в Лас Вегас. Ранените са над 200. Нападателят е погубен. Властите потвърдиха, че той е 64-годишен мъж и е бил регистриран като посетител на хотела, откъдето е стреляно. От полицията потвърдиха, че е хваната жена, за която се предполагаше, че е съучастничка на нападателя.

 Междувременно основният шериф на Лас Вегас разкри пред медиите, че стрелецът е постъпил в хотела в четвъртък и че се е самоубил, преди полицията да нахлуе в стаята му. Той добави, че стрелецът е имал над 10 броя огнестрелно оръжие, съобщи Ройтерс.

Департаментът по вътрешна сигурност в Съединени американски щати съобщи, че няма неизбежна заплаха за други концерти и сходни събития на територията на Съединени американски щати.

В региона на нападението е била и българката Мария Костадинова, която е на студентска бригада в Съединените щати. Часове преди случая, тя и още българи пристигнали в Лас Вегас.
 Българка в Лас Вегас: Заключени сме в хотел, има суматоха в града Българка в Лас Вегас: Заключени сме в хотел, има суматоха в града
Поне 20 души са починали, а над 100 са ранени след пукотевица на музикален фестивал в Лас Вегас в региона на казино Мандалей Бей. По информация на полиция...

Министерството на външните работи на България съобщи, че няма данни за потърпевши българи.
Още по тематиката Масова пукотевица в Лас Вегас

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР