Над 4000 продукта от търговската верига BILLA България вече ще

...
Над 4000 продукта от търговската верига BILLA България вече ще
Коментари Харесай

Над 4000 стоки от BILLA вече ще се доставят и по домовете с Glovo

Над 4000 продукта от комерсиалната верига BILLA България към този момент ще могат да се поръчат за доставка вкъщи през платформата Glovo.

Първоначално ще бъдат включени 8 магазина в София, като на по-късен стадий са планувани и партньорства с комерсиалните обекти в останалите огромни градове.

Целта на двете компании е поръчките да се реализират оптимално комфортно и бързо от потребителите.

След като влязат в секцията " Супермаркет " в приложението на Glovo, потребителите избират BILLA, селектират мечтаните артикули на цените, предлагани в супермаркетите, и ги получават до посочения адрес в границите на 30-60 минути.

Предлаганите артикули са разграничени на 20 категории, измежду които са свежи плодове и зеленчуци от " BILLA Градини ", печива и тестени произведения от " BILLA Пекарна ", месо и риба, питиета, козметика и артикули за домашните любимци, артикули на одобрени български производители, био артикули, месо на скара от кулинарния щанд и други

През приложението потребителите могат да се възползват и от постоянните промоционални предложения на BILLA.

„ Радваме се, че добавихме BILLA към надеждните ни сътрудници и че ще продължим да удовлетворяваме потребностите на нашите консуматори. Стремежът ни е да предлагаме най-хубавата услуга на пазара и непрекъснато да подобряваме потребителско прекарване. ” сподели Александър Йорданов, общоприет управител на Glovo България.

Стратегическото партньорство сред мултикатегорийното приложение и BILLA България ще даде нов подтик за развиването на новаторските услуги и модерния метод на извършване на покупки.

„ Партньорството ни с Glovo е естествено продължение на устрема ни да бъдем постоянно покрай нашите клиенти, като отговаряме на техните потребности, упования и желания. С тази услуга им осигуряваме още една опция да си набират нужните за тях и техните фамилии артикули бързо, елементарно и в комфортно за тях време ", разяснява Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР