Над 30 камиона са закъсали миналата нощ в местността „Шумата“

...
Над 30 камиона са закъсали миналата нощ в местността „Шумата“
Коментари Харесай

Над 30 камиона закъсали миналата нощ в местността „Шумата“ в Плевенско

Над 30 камиона са закъсали предходната нощ в местността „ Шумата “ на пътя Плевен – Русе. Обилният снеговалеж е основал безпорядък. По информация на очевидци кръстосани ТИР-ове са блокирали придвижването, а някои от тежките коли влезнали в канавката. За благополучие потърпевши при случаите няма, заяви уеб сайтът „ Плевен за Плевен “.
Наистина е имало запушване в този пътен сектор. Станало е към 2,00 ч., удостовери пред Actualno.com инж. Ивайло Денчев, шеф на Областното пътно ръководство в Плевен.
„ Полицията решила да спре ТИР-овете в тази околност без да ни уведоми. Някои от водачите са се изнервили, тръгнали да изпреварват, навлезли в насрещното придвижване и закъсали. Изпратихме камиони, които изтеглиха авариралите машини и пуснахме придвижването в сектора “, разясни инж. Денчев.
Той добави, че предходната нощ в цялата област са работили 62 снегопочистващи машини. Проблеми с придвижването е имало единствено в местността „ Шумата “. Пътищата са проходими при зимни условия. Места със снегонавявания в района няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР