Над 2000 студенти от цялата страна ще празнуват 8 декември

...
Над 2000 студенти от цялата страна ще празнуват 8 декември
Коментари Харесай

Над 2000 студенти ще празнуват 8 декември в Пампорово

Над 2000 студенти от цялата страна ще честват 8 декември в Пампорово, оповестиха от "Пампорово " АД. Парти шатра с най-модерно аудио-визуално съоръжение и потенциал 3000 души е издигната до пистите в курорта за второто издание на "8 декември- Фестивалът ". На студентския празник Пампорово открива ски сезона, а през целия ден лифтовете ще возят гратис. За първия ден от сезона ще бъдат подготвени и обработени най-малко 5 писти от ски зоната.

Студентският фестивал в Пампорово стартира на 7 декември вечерта с HIP-HOP & COMMERCIAL празненство. На сцената в празничната шатра на 8 декември ще се показват известни поп-фолк реализатори.
Пампорово открива скиорския сезон най-рано от всички зимни курорти у нас.

Условията за каране на ски и сноуборд в ски зона Пампорово са обезпечени със системата за изкуствено заснежаване, която разполага с близо 300 оръдия. Ниските температури през последните дни дадоха опция за покриване на пистите с неестествен сняг.

От 9 до 21 декември лифтовете ще работят с промоционална цена от 37 лева за дневна карта. След 22 декември влизат в действие постоянните цени за сезон 2018-19 и картата ще коства 58 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР