Над 2 млн. заявки за билети са постъпили през последните

...
Над 2 млн. заявки за билети са постъпили през последните
Коментари Харесай

$2,46 млн. стигна цената на билет за сблъсъка Роналдо - Меси в Рияд

Над 2 млн. поръчки за билети са постъпили през последните дни за приятелския футболен мач сред френския първенец " Пари Сен Жермен " и събирателен състав от звезди на " Ал Насър " и " Ал Хилал " в столицата на Саудитска Арабия - Рияд. Двубоят ще се състои този четвъртък (19 януари) и освен ще бъде всекидневен дебют на Кристиано Роналдо в кралството, само че и ще опълчи португалеца против безконечния му противник Лионел Меси, носещ екипа на парижани.

Единственият проблем е, че потенциалът на ст. " Крал Фахд " е единствено за 68 752 фенове.

Организаторите на събитието от държавната работа за развлеченията (GEA - General Entertainment Authority) откриха и специфичен търг под мотото " Отвъд въображението ". В него се разиграва един билет за мача, който ще даде опция на притежателя си да взе участие в награждаването, а също и да посети двете съблекални на тимовете и да се срещне персонално с Кристиано и Лео. Търгът завършва през днешния ден, като все още най-високата оферта е $2,6 млн. - от саудитския предприемач Мушреф ал Гамди, общоприет управител на компанията за търговия с недвижими парцели " Акар Уан ".

Това ще бъде първи мач сред Роналдо и Меси след декември 2020 година Тогава " Ювентус " разгроми " Барселона " с 3:0 в Шампионската лига, а Кристиано вкара два от головете. Впоследствие португалецът се завърна в " Манчестър Юнайтед ", а аржентинецът мина в ПСЖ и двамата повече не са се срещали нито на клубно, нито на национално равнище.

PSG officially confirm they will travel to Riyadh to play an Al-Nassr/Al-Hilal XI on January 19. The match will see Ronaldo vs. Messi.
— Ben Jacobs (@JacobsBen)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР