Над 1300 първокласници в Шуменско ще получат занимателни въртящи „спинъри“.

...
Над 1300 първокласници в Шуменско ще получат занимателни въртящи „спинъри“.
Коментари Харесай

Първолаците в Шуменско с подарък за пътна безопасност

Над 1300 първокласници в Шуменско ще получат занимателни въртящи „ спинъри “. Те са отпечатани с общителното подпомагане на компания от Шумен и съдържат стихчета, познати от уроците по сигурност на придвижването в детската градина. Подредени са по цвят и при вярно нареждане могат да бъдат прочетени къси правила за вярно напредване до и от учебно заведение. Това е следващата акцията на ОДМВР Шумен „ Спри огледай се и премини, безвредно до учебно заведение и до дома стигни “. На първия образователен ден тя започва в СУ " Йоан Екзарх " в Шумен.
" Приоритетно ще работим с децата, тъй като това, на което ги научим през днешния ден, ще може да приложат на следващия ден. Благодаря на Фикрет Индже, че за следващ път застава зад нашите хрумвания и имам вяра, че всичко което вършим има позитивен резултат ", пожела шефът на ОДМВР Шумен ст. комисар Георги Гендов.
" Вярвам, че когато завърши образователната година първокласниците, като се изключи че ще могат да четат сами разпоредбите, ще са ги научили добре. Сигурни сме, че реализират надзор и над родителите си по време на придвижване. Няма родител, който да не чуе посланията от детето си. Затова имаме вяра, че точно децата ще бъдат коректив за държанието на пътя на своите родители- за деликатно шофиране, за слагане на колан, за транспортиране на децата в предпазни системи ", сподели при старта на акцията комисар Йордан Дундаков от шуменската полиция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР