Над 120 лекари ще дават онлайн консултации на пациенти с

...
Над 120 лекари ще дават онлайн консултации на пациенти с
Коментари Харесай

Виртуална болница за лечение на COVID-19 отваря в Интернет

Над 120 лекари ще дават онлайн съвещания на пациенти с позитивен PCR тест през платформата Healee

Първата виртуална „ болница “ за пациенти със признаци и позитивен тест за COVID-19 отваря в Интернет.

Над 120 лекари ще съветват пациенти през водещата платформа за телемедицина у нас Healee.com, а целият лист може да бъде открит тук -
Целта е хората да получат квалифицирана здравна помощ, с няколко клика от домашния компютър или телефона си, без да се постанова да бъдат посещавани от експерт вкъщи си.

За огромна част от заболелите с COVID-19, които имат леки или съвсем никакви признаци, онлайн консултация с дипломиран експерт в Healee може да се окаже задоволителна. Тя обаче е извънредно значима, с цел да се назначи вярното лекуване, което ще избегне утежняване на положението на пациента.

Това ще подкрепи и здравната система и претрупаните екипи на Спешна помощ.

„ Във времена, в които достъпът до здравна помощ е усложнен, телемедицината е най-лесният и наличен метод да се получи квалифицирана лекарска помощ. Понякога тя избавя човешки животи. В самодейността вземат участие експерти, които могат да оказват помощ на хората без незабавна потребност от болнично лекуване. Надяваме се да помогнем на всички, които имат потребност от лекарски грижи в този сложен за страната миг “, споделя един от създателите на Healee Йосиф Дишлиев.

„ Всеки, който е с положителен тест за COVID-19, има признаци, не е в сериозно положение и не се нуждае от незабавна хоспитализация, е добре да направи онлайн консултация с висококвалифициран експерт в Healee.com, с който да разиска положението и лекуването си “, приканват лекарите.

В помощ на пациентите и здравната система са включени водещи медици от области като Пулмология, Вътрешни заболявания, Детски заболявания, Инфекциозни заболявания, Имунология, Микробиология, УНГ, Образна диагностика и други Списъкът на всички лекари в Healee, предоставящи COVID-19 съвещания може да бъде открит на следния адрес:

Предимството на Healee пред другите способи за връзка е, че пациентите и лекуващите ги лекари поддържат непрекъсната връзка между тях, посредством видео и аудио съвещания, чат и опция за продан на файлове, фотоси, здравна информация, без значение какъв брой надалеч се намират един от различен. Платформата дава комфортен избор на пациентите да се поучават с топ експерти от над 30 специалности, без да се постанова да пътуват до по-голям град или място с лечебно заведение.

Онлайн консултациите в Healee са заплатени, като ако пациентът избере консултация с съответен експерт, цената е авансово избрана от самия доктор и може да се види преди пускане на консултацията.

Важно: консултациите от тази самодейност имат за цел да дават на пациентите достъп до квалифицирани експерти, а диагностицирането на съществуване на COVID-19 заболяване, е допустимо единствено след тестване.

За www.healee.com:

Healee е водещата платформа за телемедицина и онлайн медицински съвещания в България, която се употребява и в страни като Англия, Съединени американски щати, Австралия и други Към момента над 1500 лекари развиват практиката си онлайн с нас. Телемедицината направи голям скок в развиването си в международен мащаб през 2020 година в обстановката на COVID-19 пандемия. С Healee пациентите могат да получат квалифицирана здравна помощ онлайн, без да напущат дома си. Голяма част от лекарите, които употребяват Healee, са изявени имена в своята компетентност, с изявления в български и непознати профилирани издания и дипломи от най-големите клиники в света.

Пациентите могат да употребяват Healee по три метода:
Те могат да намерят своя доктор или да изберат различен експерт и да започват онлайн консултация с него - посредством известия, видео или аудио диалог. Неalee дава опция и за запитвания към селекциониран екип от лекари. Пациентите разказват казуса си, като може да прибавят фотоси и здравна документи, и получават отговор от някой от лекарите в обезпечен период. Приложението разполага и със специфичен Healee Chatbot, който насочва към спецификата на болестта и съответен доктор, който да помогне - бързо, елементарно и без неразбираеми въпроси.

Изключително значимо е да се подчертае, че всяка персонална информация, която се дава посредством Healee, е изцяло предпазена. Същото важи и за заплащанията през приложението – те се правят с карта, Paypal или epay.

Приложението е гратис за консуматори и лекари от България - пациентите заплащат само на лекарите прегледите и услугите, които употребяват.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР