Над 110 са пострадалите, които са преминали през травматологичните отделения

...
Над 110 са пострадалите, които са преминали през травматологичните отделения
Коментари Харесай

110 души минаха през ”Пирогов” заради заледените улици

Над 110 са потърпевшите, които са минали през травматологичните отделения на болница "Пирогов ", оповестиха от лечебното заведение. 20 души са гипсирани поради рухвания, свързани с поледицата на открито, съобщи БНР.

"Само за шест часа са минали 110 възрастни пациенти. По-добре е да не излизат, да изчакат малко да поомекне, изключително в утринните часове, когато, както знаете, са минусови температури, хубави обувки с добър грайфер, само че знаете, че това не постоянно работи, тъй че по-скоро изчакване малко да се отпусне студа и леда. Деца, доста по-малко, знаете, че децата вървят на учебно заведение и при тях травматизма е доста по-малък, в сравнение с при възрастните. Извикали сме трима сътрудници в допълнение от съответната травматология, които да оказват помощ, тъй като би трябвало сътрудниците, които поемат ангажимент при приемането по-късно да си довършат работата в съответната клиника ".

Общината приканва жителите да са деликатни при напредването си по улиците, тъй като е допустимо да има заледени сектори по тротоарите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР