Начело на бТВ официално застава Лобош Йетмар. Новият главен изпълнителен

...
Начело на бТВ официално застава Лобош Йетмар. Новият главен изпълнителен
Коментари Харесай

Петр Келнер официално придоби БТВ и сложи начело Любош Йетмар

Начело на бТВ публично застава Лобош Йетмар. Новият основен изпълнителен шеф оглавява българското поделение откакто компанията PPF Group, зад която стои чешкият предприемач Петр Келнер, дефинитивно придоби цялата Central European Media Enterprises (CME), заяви.

Йетмар има повече от 20 години опит в радио и телевизия. Той ще работи директно с основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала, като първият ще бъде локалният представител на CME, излиза наяве от публично известие на компанията.

" bTV e добре ръководена компания с извънреден потребителски обсег и известност на марката и чакам с неспокойствие да работя с мениджърския й екип. Мой приоритет е да продължа задачата на bTV посредством даване на самостоятелни и справедливи вести, както и висококачествено забавление за нашите фенове ", разяснява Любош Йетмар.

От друга страна някогашният основен изпълнителен шеф на " Нова броудкастинг груп " Дидие Щосел, поема управлението на групата на четири други пазара отвън българския.

В публично известие на PPF Group се показва, че придобиването на CME е завършило, с което сдружението придобива медии в няколко страни в Централна и Източна Европа. Освен в България това са още такива в Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Дидие Щосел ще бъде основен изпълнителен шеф за тези четири страни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР