Начаото на август бе белязано от една дългоочаквана премиера. Най-сетне

...
Начаото на август бе белязано от една дългоочаквана премиера. Най-сетне
Коментари Харесай

The Sandman - фентъзи шедьовърът на Netflix

Начаото на август бе белязано от една дълго чакана премиера. Най-сетне сериалът The Sandman излезе на бял свят с помощта на.

Феновете на класическата фентъзи-хорър комикс поредност на Нийл Геймън – която вървеше от 1989 до 1996 година и се трансформира в номер едно бестселъри на New York Times и породи цяла галактика от спинофи и продължения – чакаха този миг към три десетилетия.
 Кремена Кунева влиза в листите на Демократична България 30 авг 2022 | Кремена Кунева, основател на фондация „ За положителното “, влиза в листите на „ Демократична България “ за изборите...
Първо трябваше да е филм. След това изтъня в пъкъла на създаването, до момента в който Холивуд продължаваше да приспособява други творби на Геймън. Когато ерата на стрийминга възроди сериали като " Американски богове ",   " " и т.н очакванията ни за The Sandman се вързодиха.

Е, поредицата от 10 епизода е тук най-накрая и сме повече от щастливи, че си заслужаваше чакането. От добър кастинг и мощен сюжет до изтънчено злокобен продуцентски дизайн, съчетаващ ноар и ужаси, който премислено употребява цифровите резултати, това е една от най-хубавите комиксови акомодации за дребен екран, правени в миналото.

Sandman датира от Златния век на DC Comics от 1930 година, само че версията на Gaiman съставлява цялостно преоткриване.

 



Виж още на втората страница! 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР