Началото на учебната година стана повод горди бг звезди да

...
Началото на учебната година стана повод горди бг звезди да
Коментари Харесай

Ето кои бг звезди изпратиха днес първолаци

Началото на образователната година стана мотив горди бг звезди да се похвалят със своите възпитаници в обществените мрежи.

Естествено е измежду най-развълнуваните да са тези, които изпратиха първолаци. Попфолк артистът Константин е един от ВИП-овете, които имат възпитаник в първи клас. 

Най-коментираната участничка в тв риалитито " Игри на волята " Жени Джаферович също има първокласник. Синът ѝ за първи път прекрачи прага на школото. 

" Честит първи образователен ден, благи деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник участват и техните прабаба и прародител ", написа Евгения.

И журналистката Биляна Гавазова изпрати детето си в първи клас, откакто неотдавна ремонтираха класната стая.

Продуцентът и тв водещ Иван Христов също се похвали с възпитаник, който е избрал освен да счита и да написа, само че и да познава нотите. Синът на Христов и Ирина Тенчева ще учи в музикалното учебно заведение в столицата, където към този момент във втори клас е и детето на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Дъщерята на Александър Кадиев също потегли на учебно заведение, като цялото семейство я изпрати и си направиха фотоси за спомен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР