Началото на учебната година обичайно преминава в трескава подготовка на

...
Началото на учебната година обичайно преминава в трескава подготовка на
Коментари Харесай

Какво е училището на децата на дигиталната ера

Началото на образователната година всекидневно минава в трескава подготовка на родители и деца. Учебници, тетрадки и образователни пособия – всичко би трябвало да се закупи по наложителните описи за всеки предмет.

Повечето от вас ще си отдъхнат, когато схванат, че могат да открият всички нужни просветителни материали за ученика на едно място. В началото на септември и най-голямата издателска група в България „ Просвета “ оповестиха, че си партнират за портала.

Какво включва платформата

Дигиталният портал, основан особено в помощ на учениците и техните родители, дава достъп до цифрови и интерактивни учебници, както и разнородни просветителни запаси. За да се възползвате от материалите, качени в платформата, можете да изберете както разнообразни проекти на, по този начин и свободен абонамент, в случай че не сте клиенти на други услуги на телекома.

В онлайн учебното заведение можете да откриете над 425 интерактивни учебника, познавателни книжки, пособия и десетки тетрадки към тях. В помощ на ученика, родителя и учителя, са събрани над 33 000 спомагателни просветителни ресурса като видеофилми, аудиофайлове, презентации, 360-градусови панорамни фотоси, анимации и редица други интерактивни материали, с които ученето е освен по-лесно, само че и занимателно.

Затвърждаване на знанията
За да сте уверени, че детето сполучливо усвоява образователния материал, от изгода ще ви бъдат проби за инспекция на знанията след всеки е-урок. Тези проби са изключително подобаващи и при подготовката на учениците за контролни и класни работи, а особено създадените видеоуроци, синтезиращи най-важното по изучаваните тематики от I до VII клас, ще подсигуряват затвърждаването на знанията.

Важно е да знаете, че всички уроци в са създадени с фокус върху преподаването в цифрова среда и са напълно съобразени, както с функционалностите на самата платформа, по този начин и с най-хубавите международни практики за отдалечено образование. Съдържанието на е-училището е основано от едни от най-хубавите учители в страната, като изцяло дава отговор на утвърдените образователни проекти за всеки клас.

Безплатните учебници
Някои от вас към този момент евентуално са се възползвали от е-четимите разновидности на учебниците от I до VII клас на издателство „ Просвета “. Те и отсега нататък остават със свободен достъп за всеки, с ангажимента, че за разлика от материалите, включени в е-просвета, не оферират интерактивните способи на образование на същинските електронни учебници. PDF копията не са допълнени и с видеоуроци, обобщаващи уроци, нито пък проби, които да покачат успеваемостта на ученето.

Достъп до учебното заведение на бъдещето

От 1 септември всеки родител, без значение дали е клиент на А1 или не, може да получи достъп до електронната просветителна платформа, като избере някоя от вариантите за достъп до платеното наличие, предлагани извънредно от телекома.

В момента от А1 оферират специфичен промоционален пакет А1 Surf S на цени от 15,99 лева месечно. Към проекта за мобилен интернет са включени спомагателни 60 000 МВ на оптималната скорост и чисто нов таблет. Достъпът до платформата на e-prosveta.bg е безграничен за целия период на контракта и не черпи от включените МВ в тарифния проект, когато платформата се достъпва от мобилни устройства.

За тези, които не желаят да се обвързват с тарифен проект, разполагаем са разнообразни варианти за закупуването на достъп. Първата опция е закупуването на неопределен месечен абонамент, който може да се спре когато и да е.

Неговата цена е 19,99 лева месечно, а заплащането става с банкова карта или с месечната сметка към А1 за клиенти на телекома. Другите разновидности са за пазаруване на едногодишен или двугодишен абонамент, на цени надлежно от 15,99 лева или 9,99 лева Плащането се прави още веднъж с банкова карта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР