Началото е поставено през февруари тази година. Един проект, който

...
Началото е поставено през февруари тази година. Един проект, който
Коментари Харесай

Пекарна за радост

Началото е сложено през февруари тази година. Един план, който дава доста усмивки, доста вяра и най- към този момент обич и предпочитание да бъдеш важен и потребен.

Да бъдеш признат в обществото, да дадеш своя дан на света и той да ти отреди място в него. Място, което заслужаваш по принцип. Мястото, което подарява наслада

Казва се Пекарна " Радост ". Намира се на улица " Радост " 7
Отворила порти едвам преди два месеца, там към този момент кипи живот, усмивки, вкусни закуски и доста, доста наслада

Отворена е по план за консолидиране на хора в неравностойно състояние.

план BG05M9OP001-2.010 “РАЗВИТИЕ НА СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ” – ПЕКАРНА “РАДОСТ ”
Основната цел на плана е да се сътвори новаторски вид обществено дружество с опция за трудова претовареност на лица от уязвими обществени групи, подсигурявайки качествена психическа, профeсионална и наставническа поддръжка през целия интервал на акомодация към новите работни места.

Стойност на плана 195 782,37 лева, от които 166 415,02 лева са финансирани от Европейски структурни фондове, а 29 367,35 лева са национално финансиране.

Имат страничка във Facebook. Толкова доста усмивки и толкоз доста наслада. Посетете я, направете хората щастливи, купете си кифличка, а те ще ви подарят наслада

Искахме да ви разкажем приказка... Приказка за вярата, за хубостта, за силата на духа и на желанието да оцелееш и да покажеш на света, че ти имаш своето място в него!

Те пишат своята приказка, а ние ви я описваме. Нека тя бъде до безкрайност

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР