Начало на чат приложението BgGPT. Институтът Инсайт“ обяви първия отворен

...
Начало на чат приложението BgGPT. Институтът Инсайт“ обяви първия отворен
Коментари Харесай

Чат приложението GPT на български език - свободно и безплатно за всички

Начало на чат приложението BgGPT. Институтът „ Инсайт “ разгласи първия отворен огромен езиков модел с изкуствен интелект от последно потомство, основан на български език.

Платформата може да бъде употребена свободно и гратис от всички. Преди две седмици институтът инсайт разгласява единствено езиковия модел, който можеше да бъде употребен от бизнеси и компании.

Единственото ограничаване за BgGPT е, че би трябвало потребителите да бъдат над 14-годишна възраст.

„ Децата ви ще живеят до 100 година и евентуално ще работят три дни и половина в седмицата “, споделя основният изпълнителен шеф на JPMorgan Chase

BgGPT може да помогне при писането на публикации, при преводите от британски на български език и от български на британски език. Чрез него могат да се изготвят и разнообразни типове контракти.

„ Преди две седмици пуснахме модела за BgGPT. Само за две седмици към този момент разнообразни компании – в областта на застраховането и други, започнаха към този момент да го употребяват и да го внедряват.

Смятаме че като приложение и благоприятни условия ще оказва помощ на повече хора да намират информация, да си оказват помощ. Не може да замести учителите и учебното заведение. Това е единствено един спомагателен инструмент, който да оказва помощ на децата “, разяснява професор Мартин Вечев, основател на института „ Инсайт “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР