Началникът на полицията в Чикаго Еди Джонсън беше уволнен неочаквано

...
Началникът на полицията в Чикаго Еди Джонсън беше уволнен неочаквано
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Чикаго се напи, качи се в кола и заспа зад волана! Биха му шута


Началникът на полицията в Чикаго Еди Джонсън беше уволнен ненадейно от кмета Лори Лайтфут единствено седмици, преди да се отдръпна от поста поради пенсиониране в края на годината.

В изказване Лайтфут изясни решението си със „ серия етични пропуски, които са нетърпими “, съобщи BG-VOICE.

60-годишният Джонсън съобщи, че се пенсионира и се отдръпва като началник на втората по величина общинска полиция в страната, откакто на 17 октомври бил открит задремал зад кормилото на колата си.

Друг водач се обадил на 911, а Лайтфут заяявила пред Chicago Sun-Times, че Джонсън й е споделил, че е изпил „ няколко напитки на вечеря “ преди случая. Инцидентът се ревизира без значение.

„ Господин Джонсън беше съзнателно непочтен с мен и съобщи роман, цялостен с лъжливи изказвания относно  аспектите на случая, случил се в ранните утринни часове на 17 октомври “, съобщи кметът на Чикаго в понеделник. „ Ако знаех всички обстоятелства по това време, щях да го освободя от длъжността шеф още тогава и там. “

Лайтфут не пожела да показа детайлностите, които е научила след това, като съобщи, че го прави от почитание към фамилията на Джонсън.

По-рано през ноември тя разгласи, че някогашният началник на полицията в Лос Анджелис Чарли Бек ще поеме длъжността краткотраен шеф на полицията в Чикаго след пенсионирането на Джонсън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР