Началникът на националната служба за охрана обяви пред bTV, че

...
Началникът на националната служба за охрана обяви пред bTV, че
Коментари Харесай

Началникът на НСО: Бях извикан като свидетел, не са питали за телефони

Началникът на националната работа за защита разгласи пред bTV, че незадълбочено познава Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е. Вчера военачалник Красимир Станчев даде показания по следствието за търговия с въздействие. Държавното обвиняване разкри, че едно от устройствата на президентския секретар е предадено непринудено с протокол от водач на НСО, тъй като било в кортежа на президента.

„ Това което и през вчерашния ден ми беше обяснено, че нямам право да беседвам с който и да било, не с медиите. Не са ме питали за никакви телефони. Бях извикан като очевидец, само че за никакви телефони не сме говорили ", разяснява той.

Пламен Узунов и шефът на НСО на разпит в следствието поради телефон

Според него се прави лек опит пред обществото да го вкарат по отношение на господин Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е. "Моето почитание към него, само че не го познавам чак толкоз този човек. Какво ще произтече за мен - не знам ", споделя шефът на НСО.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР