Наблюдателите на кралското семейство побързаха да посочат неудобна грешка в

...
Наблюдателите на кралското семейство побързаха да посочат неудобна грешка в
Коментари Харесай

Почитта към кралицата на член на кралското семейство прави неудобна грешка, тъй като феновете бързат да я посочат

Наблюдателите на кралското семейство побързаха да посочат неуместна неточност в сантименталната респект за рождения ден на Сара Фъргюсън към починалата кралица Елизабет II, оповестена на Instagram.

Известно, че е била близка с Нейно Величество, херцогинята на Йорк означи това, което щеше да бъде „ 97-ия “ рожден ден на кралицата, като показа очарователна фотография на починалата кралица с нежна записка.

Сара написа: „ Днес си спомняме за Нейно починалото величество кралица Елизабет II на 97-ия й рожден ден. Благодарим ви за всичко, на което ни научихте, за това, че бяхте корав водач и безценен другар. Много ни липсвате. "

Въпреки това прозорливите фенове схванаха пропуща, като бързо означиха, че Сара бърка изцяло за възрастта на починалата кралица. Кралица Елизабет II в действителност щеше да навърши 98 години, в случай че към момента беше жива през днешния ден. Кралица Елизабет II, родена на 21 април 1926 година, за жалост умря на 8 септември 2022 година, оставяйки след себе си един безутешен свят.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР