Наближи ваканцията на учениците и ще ви предложим безплатен вариант

...
Наближи ваканцията на учениците и ще ви предложим безплатен вариант
Коментари Харесай

Учене и приятелство в лятна академия към „Заедно в час“



Наближи ваканцията на учениците и ще ви предложим безвъзмезден вид за образование през лятото - посредством лятна занималня. Този път обаче тя ще е онлайн.

Това е лятната академия за възпитаници на организацията " Заедно в час " , която се провежда към този момент за 11 -та поредна година. През предходната тя също поради пандемията беше отдалечена.

„ Академията ще е отворена за всички деца от страната , като това е преимуществото на отдалечената работа “, сподели в „ Хоризонт до обед “ Павлина Радославова от уредниците.

„ Ще могат да се включат и наши българчета в чужбина. От 26 юли до 12 август ще е отворена академията. Като заниманията са от 9 до 12,30, а по-късно ще има Клубове по ползи, даже наши деца ще ги водят. Ще има и спомагателни занимания, само че освен домашни работи, само че и техни планове. Няма да има доста лекционна част, а ще минава като полемика, с цел да е забавно за децата “, описа още Радославова.

Крайният период за записване е 15 юни, тъй като местата са лимитирани. Можем да осигурим за 1000 деца образованието, което е гратис, показват от уредниците.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР