Наближава Великден, а с него и вълнението около празничната трапеза.

...
Наближава Великден, а с него и вълнението около празничната трапеза.
Коментари Харесай

В търсене на перфектната трапезна маса в Пловдив

Наближава Великден, а с него и вълнението към празничната софра. Вероятно очаквате с неспокойствие дните, в които ще се съберете с близки, родственици и другари, и до последния подробност сте възнамерявали менюто, с което да ги впечатлите.

А имате ли подобаваща трапезна маса, на която да ги посрещнете?

Ако сте в търсене на идеалната маса за вашата столова, която да е по едно и също време изискана, функционална и надеждна, то безусловно би трябвало да посетите шоурума на мебели Carmen в гр. Пловдив на ул. " Нестор Абаджиев " 13.

Какво да очаквате?

На първо място, многообразие от висококачествени, в които луксът и комфортът се преплитат в съвършенство.

Голяма част от моделите са снабдени със синхронен механизъм, което ви разрешава елементарно и сами да ги разтегнете за не повече от 30 секунди, с цел да осигурите място за повече хора. Изключително практично, изключително за домовете с по-ограничено пространство.

Няма по какъв начин да не споменем и елегантните дизайни и изискани линии, които отличават мебели Carmen.

Сред тях ще откриете новаторски модели, направени от разнообразни материали и цветове. Без значение дали сте фенове на дървото, стъклото или харесвате ексцентрични решения, като композиция от керамика и метал, едно е несъмнено – тук ще откриете масата, която съвършено отразява вашия жанр.

И не на последно място.

Голяма част от моделите са налични на склад, което значи, че още през днешния ден домът ви може да заблести с нова визия. А заради идното възобновяване и разширение на шоурума на в гр. Пловдив, в интервала 4 – 9 април не пропускайте да се възползвате от ликвидация на изложени и съединени образци с понижение до -50%.

Очакваме ви и в останалите ни шоуруми:

София, бул. " Брюксел “ 14

Варна, бул. " 3-ти март “ 30А

Бургас, ул. " Одрин “ 50
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР