Наближава осми март, а в този ден обръщаме специален поглед

...
Наближава осми март, а в този ден обръщаме специален поглед
Коментари Харесай

Да се преклоним пред силата и нежността на жената!

Наближава осми март, а в този ден обръщаме специфичен взор към дамата. Добре знаем, че съвсем постоянно най-големите шедьоври в изкуството, музиката, литературата и киното са били създавани, с помощта на великодушна доза ентусиазъм от възторга към дамата.

Истината е, че всяка почтена дама в живота ни заслужава да й засвидетелстваме всекидневно какъв брой доста я ценим. А най-хубавият метод да го покажем, е като й подарим нещо също толкоз нежно, красиво и елегантно, колкото е и самата й неподправена женска същина.



Бижутата на и новата им сбирка „ Духът на Виена “ ни придвижват в баснословен свят, въодушевен от цветния взор на виенския създател Хундертвасер. Оригиналният дизайн на бижутата зарежда с жизненост, сходно на наближаващата пролет, а гмурването в съзнанието на един от най-забележителните художници е изключително вълнуващо!

Дизайнът впечатлява с ярки цветове, присъщи за Хундертвасер и в същото време дава поле за една изцяло нова интерпретация както в изкуството, по този начин и в живота на всяка от нас. Нюанс на тъмночервено като главен цвят се преплита по магичен метод с тъмносиньо и златисто, с цел да оформят като с танцова стъпка една нетрадиционна визия, която разчупва общоприетите показа за бижутата. Техният автентичен дизайн е най-хубавият метод да зарадвате дамите към себе си и да им напомните да какъв брой е значимо да демонстрират ярката си характерност.



Дизайнът включва три фини 24- каратови детайли: матово злато, полирано злато и бяло злато. В композиция те основават специфичен резултат и несравним отблясък, който е същински празник за окото. Олицетворяват света към нас подобен, какъвто е - посредствен и в това време възвишен – тъкмо както Хундертвасер майсторски го улавя в своите картини.

Сърцето на всяко украшение е артистичният дизайн на емайла, който се построява многопластово и последователно. Стотици стъпки и съвършена техника са нужни за основаването на внимателен и натоварен на цвят гланц. Всяко украшение е ръчно направено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, като подсигуряват най-високо качество.

Колкото до същинското изкуство, претворено в украшение, то заживява нов живот, като акцентира изящните качества, които всяка същинска дама има и от които светът постоянно ще има потребност – деликатност, мощ и великолепие.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР