Наасон Хоакин Гарсия, водач на една от най-големите религиозни организации

...
Наасон Хоакин Гарсия, водач на една от най-големите религиозни организации
Коментари Харесай

В САЩ арестуваха влиятелен религиозен лидер, блудствал с деца

Наасон Хоакин Гарсия, лидер на една от най-големите религиозни организации в света, беше хванат и задържан в Калифорния в огромна интервенция на управляващите против разпространяването на детска порнография. Сред арестуваните е точно и Гарсия, против който предстоят да бъдат повдигнати обвинявания за трафик на хора, блудничество с малолетни и разпространяване на полово наличие с деца.

Гарсия, който оглавява организация с повече от милион почитатели по целия свят, и трима други негови сподвижници, са упрекнати в осъществяването на общо 26 закононарушения в интервала от 2015 до 2018 година.

Според публикуваната от американските управляващи информация организацията е привличала дребни момиченца, които били принуждавани да правят полови дейности ''по волята на Апостола'', както е бил прочут Гарсия в общността.

Според обвинителния акт, състоящ се от 19 страници, малолетните, които били членове на религиозната фракция, били карани да извършват съблазнителни танци в нищожно облекло, да се опипват и най-после да се отдадат на лидера си, предадоха международните организации.

От организацията сбито обявиха, че са уверени, че техният лидер ще бъде оневинен по всички обвинявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР