На заседание на парламентарната група решихме да излъчим екип, като

...
На заседание на парламентарната група решихме да излъчим екип, като
Коментари Харесай

Нинова: Другата седмица сядаме на разговори с ДПС и „Воля“ за вота на недоверие

На съвещание на парламентарната група взехме решение да излъчим екип, като ще помолим сътрудниците от Движение за права и свободи и „ Воля “ да създадат същото и другата седмица публично да стартираме диалозите по тематиката на вота на съмнение, както и по кое време да го внесем.

Това разкри в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. „ Нашето предложение е корупция. Това не ни лимитира в кои сфери и браншове да приказваме за корупция. Може да бъде в опазване на здравето, обучение, районно развиване. Навсякъде имаме мотиви за това “, добави тя.

„ Ще отправим това предложение към Движение за права и свободи и „ Воля “. Ще чакаме те да излъчат екипите си. Ние сме подготвени с нашия екип, другата седмица сядаме на диалози. Разговорите ще бъдат в Народното събрание, няма да има нищо прикрито покрито “, даде обещание Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР