На Запад, на най-високо ниво, са пуснати механизми за хвърляне

...
На Запад, на най-високо ниво, са пуснати механизми за хвърляне
Коментари Харесай

Русия отхвърли предупрежденията на Запада, че заплашва с ядрена война

На Запад, на най-високо равнище, са пуснати механизми за мятане на нова теза в общественото пространство. Това е извънредно примитивно и в това време извънредно извънредно: руснаците заплашват с нуклеарна война, руснаците разклащат нуклеарна палка. Трябва ли да се каже, че тази теза е извънредно подправена и погрешна? Явно е належащо.

Това написа в четвъртък в " Телеграм " представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Но те го постановат, тъй като визира най-основните човешки страхове: както върху опита на по-старото потомство, което през цялата втора половина на 20-ти век очакваше Третата международна война против международния комунизъм, по този начин и върху западната юноша, поради която техните държавните управления измислиха нов механизъм за работа - " просвета на анулацията " (този път напълно руски). Освен това на Запада безусловно не му пука какво споделя Москва, смислите на думите са изкривени, непосредствено изкривени, написа още Захарова.
 Захарова: Западът намерено приканва Киев да нападна Русия с доставените оръжия
Захарова: Западът намерено приканва Киев да нападна Русия с доставените оръжия

Тя заплаши " с изострен отговор "

Владимир Путин е по-вероятно да стартира тотална нуклеарна война, вместо да признае проваляне в Украйна, сподели по-рано през днешния ден основен редактор на съветска държавна телевизия.

Маргарита Симонян, основен редактор на държавната телевизия RT и един от най-високопоставените медийни шефове в Кремъл, направи забележките по малкия екран в сряда вечерта.

Забележките допълниха модела на ескалираща изразителност от двете страни, до момента в който Русия продължава да предизвестява Запада за " стремително бързи " последствия от намесата в продължаващата си инвазия.

" Мисля, че Третата международна война е по-реалистична, познавайки се и познавайки нашия водач ", разяснява Симонян.
 Остин за съветската нуклеарна изразителност: Опасна и безполезна
Остин за съветската нуклеарна изразителност: Опасна и безполезна

Той припомня, че никой не желае нуклеарна война и никой няма да я завоюва

Западните страни намерено приканват Украйна да нападна съветската територия, употребявайки оръжията, които те доставят на Киев, по-рано през днешния ден съобщи Захарова.

Според Захарова, Киев е приел това като управление за деяние: през последните няколко седмици украинските въоръжени сили обстрелваха районите на Русия, граничещи със страната, което докара до потърпевши хора и опустошения.

" Това е още едно доказателство, че режимът на (украинския президент Володимир) Зеленски не е самостоятелен в своите решения и е напълно подвластен от външни куратори ", сподели представителят на съветското дипломатическо ведомство.

Тя също по този начин акцентира, че сходни дейности на въоръжените сили на Украйна против територията на Руската федерация не може да останат без отговор . " Бих желал Киев и западните столици да одобряват съществено изказванията на Министерството на защитата на нашата страна, че по-нататъшното провокиране на Украйна да нанася удари по съветски цели сигурно ще докара до изострен отговор от страна на Русия ", сподели Захарова.

Припомняме, че първият подобен удар стана на 1 април, когато украинските сили нанесоха удар, след което и породи. Подобен случай се случи в нощта на 25 април в съветския град Брянск -. Тази заран бе обявено за в Белгородска област.
 Руска ТВ водеща: Путин по-вероятно ще стартира нуклеарна война, в сравнение с да загуби в Украйна
Руска ТВ водеща: Путин по-вероятно ще стартира нуклеарна война, в сравнение с да загуби в Украйна

Симонян: Третата международна война е по-реалистична, познавайки се и познавайки Путин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР