На юношите футболисти в Обединеното кралство е забранено да носят

...
На юношите футболисти в Обединеното кралство е забранено да носят
Коментари Харесай

На юношите футболисти е забранено да копират Джак Грийлиш след тревожна тенденция

На юношите футболисти в Обединеното кралство е неразрешено да носят дребните подплънки на пищяла, носени от асове от Висшата лига като Джак Грийлиш заради опасения за сигурността.

На родителите е казано, че младите играчи не могат да носят „ мини подложки за пищяла “ за мачове, тъй като те не оферират „ задоволителна отбрана “. Неофициалната възбрана идва единствено седмици, откакто младежите получиха подложките за пищял, наречени „ най-малките в света “, като коледни дарове.

Един клуб, Whitley Bay FC Junior в Тайнсайд, сподели, че скобите за чанта с размери осем на пет сантиметра няма да бъдат признати в дните на мача. В изказване на страницата си във Фейсбук клубът сподели: „ Забелязахме, че редица играчи са получили новите мини подложки за пищяла за Коледа.

„ Моля, имайте поради, че клубът не ги приема като задоволителна отбрана и изисква всички играчи да носят подложки за пищяла в цялостен размер за тренировки и мачове. Играчи без подложки за пищяла в цялостен размер няма да бъдат доп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР