На втория ден от пълната карантина във Франция всеки, който

...
На втория ден от пълната карантина във Франция всеки, който
Коментари Харесай

Ден втори на изолация във Франция

На втория ден от цялостната карантина във Франция всеки, който се намира на открито и не носи подписана декларация с персоналните си данни и аргументите за излизането, рискува санкция от 135 евро.

Снимка: Reuters

Ако не е допустимо да се работи от отдалеченост, наложително е и писмо от работодателя. Контролът е доста непоколебим. Рязко се трансформираха и публичните настройки.
Франция влиза в строга карантина за най-малко 15 дни Макрон стопира краткотрайно пенсионната промяна, отсрочва втория тур на локалните избори и постанова строги ограничения за битка с ковид
Само за 2 дни Франция към този момент е друга и въпросът не е по какъв начин ще се устоят 15 дни, а какъв брой време ще е належащо след тях.

Снимка: Reuters

„ В никакъв случай не споделям, че след 12 дни ще сме завършили с епидемията. Казвам, че е належащо време сред момента на налагането на решението за изолираност и момента, в който ще стартира да има резултат, както считат специалистите “, съобщи Оливе Веран, министър на опазването на здравето на Франция.

Този път французите чуха. Улиците се изпразниха.

Снимка: Reuters

В най-тежка обстановка сега се оказаха лечебните заведения в източната част на страната. От през днешния ден френски боен „ Еърбъс “ е разполагаем, с цел да транспортира инфектирани до лечебни заведения в други региони, които към момента могат да поемат нови пациенти.

Снимка: Reuters

Не надалеч от Страсбург, в най-критичната зона на изток, ролята на армията може да се окаже животоспасяваща. Там към този момент се построява военнополева болница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР