На всички избори се появяват по телевизията, по радиото и

...
На всички избори се появяват по телевизията, по радиото и
Коментари Харесай

Политологът Тончо Краевски: Възторженият фанатизъм за това как трябва да се гласува има и обратен ефект

„ На всички избори се появяват по малкия екран, по радиото и в интернет едни акции, в които се приказва с едни много слаби опити за комизъм по какъв начин е доста значимо да се гласоподава и би трябвало да се гласоподава. На гърба на известността на доста артисти и артисти страната, която е изгубила доверието и ангажираността на хората, се пробва да паразитира върху тях. Най-малкото това има противоположен резултат, тъй като както знаем от опита на българите с демокрацията и със социализма преди този момент, този вид казионни действия единствено и само водят до отчуждение и нищо друго “, изясни той.

 

„ За страдание, България сега се намира в обстановка на все по-интензивно проявяваща се политическа рецесия, която за жал се манифестира в обстановка на все по-усложнена интернационална конюнктура, което от своя страна демонстрира, че е належащо България да вземе един стратегически избор “, разяснява на собствен ред политологът Иван-Асен Иванов.

 

„ Поставени сме пред обстановка, която ни кара да създадем цивилизационен избор и да си дадем ясна сметка какво тъкмо бъдеще би трябвало да има нашата страна, като цяло каква да е нейната роля в Европейския съюз и в НАТО. Намираме се в действителност в повратен миг, който на процедура ще начертае идващите десетилетия. Предвид това е извънредно значимо българските жители да си дадат ясна сметка какво значение има към сегашния миг техния избор. Има война в Европа, извънредно тежка идна енергийна рецесия, задаваща се след нея тежка финансова рецесия и това са все тежки провокации, за които е належащо нашата страна да има ясни позиции и да има в действителност едно солидно посланичество, което да ни помогне да преминем през тези проблеми по-лесно. Важно е да се гласоподава, с цел да осигурим на българските жители, на нас самите, непоклатимост “, добави той.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР