На всички е ясно, че жените сме специални. Често меним

...
На всички е ясно, че жените сме специални. Често меним
Коментари Харесай

Шестте най-големи изкушения за жените 

На всички е ясно, че дамите сме специфични. Често меним мнението си, когато не харесваме нещо или някого привличаме и съидейници, мощни сме, борбени сме, умни сме и сме красиви.

Всички ние си имаме недостатъци. Повечето от нас могат да бъдат елементарно пречупени с няколко вкусни изкушения. Ето кои са храните, към които дамите имаме афинитет, подбрани от foodpanda:

Паста

Италия, паста, вино, романтика... Това е всичко, за което една дама мечтае. Ето за какво яденето на италианска паста ни прави толкоз щастливи.

Морски блага

Свързваме морските блага с лятото, слънцето, морето, а знаем, че всички имаме отношение към топлите месеци. Освен това морската храна е потребна и подобаваща за всяка диета.

Ядки

През последните години се следи засилена консумация на ядки и семена, изключително при дамите. Това се дължи на потребните свойства, които имат и налагането им в изключително известната в последно време наклонност за здравословна храна.

Ризото

Оризът се подготвя елементарно и бързо, също така е доста апетитен. Това е повода и дамите да залагаме на вкусно ризото, поднесено с хубава чаша вино. 

Сьомга

Не е загадка, че сьомгата има редица потребни свойства, които оказват помощ да бъдем красиви и здрави. Освен това е вкусна ;) 

Шоколад 

На нежния пол е нужен серотонин всекидневно. Какъв по-добър метод да го набавиш, от парче шоколад. Сладкото прелъщение е правилен другар на дамите при меланхолия, при радостни положения, при събирания с хора, при съществуването на комплициран проблем и в доста други моменти. 

И още вкусотии: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР